Svar till: Service verkstad i Stockholmstrakten?

Forum TEKNIK Discovery Discovery 3 (2005-2009) Service verkstad i Stockholmstrakten? Svar till: Service verkstad i Stockholmstrakten?

#103648

[Originally posted by Bigrr]
Jag har haft bilen inne hos dem några gånger på grund av olika fel. Vid varje tillfälle har jag fått fel ”diagnos” och det har kosta mig många tusen.
Det har sluta med att jag själv använt mig av RAVE och olika forum för att lösa problem, som samtliga gånger har haft helt andra orsaker än vad verkstaden har sagt.
Konstigt nog har det alltid varit väldigt dyra reparationer som har föreslagits. Det finns flera saker som har varit under all kritik men det behöver jag inte skriva om. Tror att ni förstår varför jag inte kan ge 5 rattar till Brav.

Är det någon som har liknande erfarenhet av Brav? Jag misstänker att diffen på min FL 2 behöver bytas medan personen på Brav misstänkte snarare att hela bakaxeln behövde bytas ut (”notoriskt för modellen” enligt honom, och ett estimerat totalbelopp på 30-50 k trots att jag aldrig läst att bakaxeln brukar strula, men givetvis diffen). De verkar dock ha bra bemötande och jag har läst andra positiva omdömen om stället.