Svar till: Snubblade över den här! Går den att rädda?

Forum TEKNIK Serie I, II & III Serie III (1971-1982) Snubblade över den här! Går den att rädda? Svar till: Snubblade över den här! Går den att rädda?

#107246
Palle CarlssonPalle Carlsson
Moderator

Självklart går den att rädda. Jag kan dock inte ge någon uppskattning på varken tid eller pengar. Eller rättare sagt det kan bli hur dyrt som helst och ta hur lång tid som helst, men det är mer en fråga om ambitioner.

Till att börja med så är det ju frågan hur ramen ser ut, är den okej, går den att laga eller måste den bytas, nästa steg är väl torpeden, samma sak med den, är den okej, går den att laga eller ska den bytas.

Det mekaniska motor, växellådor m.m. går alltid att byta om det skulle vara helt slut, och även om det inte är jättebilligt så brukar det gå att få tag på prylar.

Jag tror att du måste bestämma om du har tid och plats, lägg en ambitionsnivå, originalrenovering till toppskick, tillräckligt för att den ska gå igenom besiktning eller någonstans där i mellan, och sedan avgör om du vill ge dig på det.

För min del hade det varit ett drömprojekt om jag haft platsen, att få riva ner den i smådelar och sedan börja sätta ihop igen 🙂

Lycka till!

Vänliga hälsningar
#3650 Palle Carlsson
Ordförande SLRK
Dataskyddsombud