Svar till: Hallandsåsturen 2018 5/5 kl10:00

Forum DISTRIKT Skåne Hallandsåsturen 2018 5/5 kl10:00 Svar till: Hallandsåsturen 2018 5/5 kl10:00

#40208
ProfilbildEwa Wernberg
Deltagare

UNDERBAR tur Staffan!
Tusen tack för att du tagit dig tid att arrangera den <3
Vi säger som Knut i Hishult - " Låt denna tur bli Tradition" - Men samtidigt säger vi, som varit med ett tag på den - Är den inte det efter 6 eller 7 år 😉
Do och vice Do är extremt stolta över engagemanget i distriktet och tackar stort! FYI ; Vice Do representerade oss i Danmark denna helg.

Vi tackar också våra gäster från Distrikt Halland och Väst som kom och i vissa fall; "Kom, såg och segrade" - även på " gamla Kyrkvägen" - i en låg Jaguar!!!
Vi tackar även Hasse från Halland för hans insatser som inte bara radio - operatör (sista bil) men även som "Trafikledare" när karavanen behövde samlas ihop. Han stoppade det som behövde stoppas, för att vi skulle kunna färdas ihop på 2 filig väg.

Stort TACK också till alla er nya och återvändande medlemmar som kom.

Himla kul att träffa er och hoppas att ni gillade upplägget!
Har ni tankar om träffen, tankar kring "men det här skulle vi kunna göra" hör av er till mig om ni är i Skåne eller Jimmy som, var med och är DO i Halland. Vi är öppna för allt från fikor, mek.träff, green - laning, off-road, ......You name it! Bara skicka ett pm eller mejl eller ring oss så hjälper vi till!
Mitt, Giselas och Jimmys mål är "We aim to please" - men ofta gör Skåne & Halland det - Tillsammans <3