Svar till: Klubbshopen…

Forum MEDLEM Om klubben i allmänhet Klubbshopen… Svar till: Klubbshopen…

#40831
ProfilbildGunnar Larsson
Deltagare

Jag har dristat mig till att beställa ett par t-shirts nu i kväll. Jag läste faktiskt också igenom det finstilta, men trots det har jag betalat min beställning…

Att ta 40:- i frakt är inte att ”Fraktpriset ingår i produkterna” i min värld. Sen tas det ut en extra tia för att få betalt, detta nämns inte heller i villkoren.

Jag vet naturligtvis att klubben inte är engagerad i shopens drift, men den drivs på klubbens uppdrag, varför jag anser att det är ett krav att köpvillkoren ska stämma överens med verkligheten.

Ja du Larsson … du fick svar vad som hänt sen va? och jag hoppas att du fick dina pengar i retur för naturligtvis så är det frakt inräknat i priserna men vid en större uppdatering av shoppen (inte av oss utan av leverantören) så av någon finurlig anledning så kom fraktkostnaden till därpå. Vi fixade det så fort när jag fick info om det och önskar att ni i fortsättningen inte har denna typ av vägar att gå för ”att tala om” om något är fel i shoppen utan kortaste vägen är ju DIREKT med mig!! Larsson du om någon har ju min mailadress och säkert mobilnummer med ….