Svar till: Ekonomiskt försvarbart att köpa Range Rover Sport?

Forum TEKNIK Range Rover Range Rover Sport L494 (2013–) Ekonomiskt försvarbart att köpa Range Rover Sport? Svar till: Ekonomiskt försvarbart att köpa Range Rover Sport?

#41309
MartinMartin
Deltagare

Hej Niklas.

Angående utloggningen kan du prova att rensa cachen. Jag var tvungen att göra det för att kunna svara på din fråga här.

Jag har ingen RRS men ditt val av årsmodell och spec är säkert bra. Det finns många andra som säkert kan svara mer detaljerat. Jag har en D3:a (och en Defender och en S2a). De svaren du får här är ju inte särskilt objektiva. Du vänder dig till redan frälsta som har accepterat en bil som närmar sig 20’ i skatt och försäkring per år. Stor och tung som drar en liter per mil och behöver omvårdnad som ett barn. Hur snart är det?

Om pengar är en begränsad resurs men du ändå vill ha en RRS är ju en väg att handla kvalitetsprodukter i UK på nätet och att göra jobbet själv. En RRS är en premiumbil och kommer att kosta som en premiumbil avseende skatt, försäkring, service och reservdelar.

Problemet är att du redan är på väg att köpa bilen. Sätt dig bakom ratten, känn atmosfären, lyssna på dieselsexan. Resan blir målet. Som sagt, man lever bara en gång. Jag har tre ungar och en hund. Bättre familjefraktare än LR D3/4 får man nog leta efter. Smart? Nej, inte särskilt. Ekonomiskt försvarbart? Inte en chans. Skulle jag byta D3:an? Ja, mot en D4:a.

Lycka till med bilköpet. Du blir säkert nöjd. Det är väl som båtägare. Glada när de köper och glada när de säljer.

Oavsett när du köper så finns det fantastiskt mycket kunskap tillgänglig genom SLRK så ett medlemsskap är självklart.

/Martin

-----------------------------------------------
88" S2A HT diesel -62
Discovery Sport -17

  • Det här svaret redigerades för 2 år, 9 månader sedan av .