Svar till: Hur blir vi fler på Forum ?

Forum MEDLEM Om klubben i allmänhet Hur blir vi fler på Forum ? Svar till: Hur blir vi fler på Forum ?

#42822
ProfilbildJonathan Sulo
Administratör

Roligt att ni startar en tråd om detta just nu. Vi har faktiskt, Tobias och jag, diskuterat det här rätt ingående. Den forumlösning som vi har idag är lite av en död fisk, då dess utveckling i det närmaste helt har upphört. Även om forumet är smidigt med integrationen mot vår hemsida, för evenemang, webbshop osv. så är det svårt att få till de forumfunktioner som vi behöver (såsom förbättrat sök, bättre mobilanpassning osv.).

Jag har sett över marknaden med forumlösningar och vi har hittat en alternativ lösning som ska testas och utvärderas. Denna har installerats och kopplats till vår hemsida, men är inte allmänt tillgänglig än. Vi ska bl a se till att importera befintligt innehåll (alla kategorier, trådar, inlägg) och anpassa utseendet en aning, så det passar ihop med vår hemsida. Vi har även pratat om att sätta upp ett litet test för de användare som är intresserade.

Det finns ännu ingen tidsplan för när den nya lösningen kan börja testas eller (om allt faller ut väl) ersätta nuvarande forum, men om någon här vill vara med på testet så får ni gärna säga till så kan vi bjuda in er till det.