Svar till: Fototävling Matrikel 2019

Forum MEDLEM Om klubben i allmänhet Fototävling Matrikel 2019 Svar till: Fototävling Matrikel 2019

#49363
Mats LundbladMats Lundblad
Moderator

Styrelsen utlyser en fototävling med tema SLRK. Vinnande foto kommer användas som framsida på kommande medlemsmatrikel.

Svara i denna tråd med ditt namn, en beskrivning av bilden, gärna en kort berättelse på några meningar. och bifoga din tävlingsbild i JPG-format. Man kan lämna in flera tävlingsbidrag men inte i samma inlägg.

Vinnaren kommer väljas ut på nästa styrelsemöte den 9 september så ni har fram till och med DO-valshelgen på er.

Teknikaliteter:
* Styrelsen kommer välja en vinnarbild utifrån flera kriterier som t.ex hur väl den representerar SLRK, att det är en tilltalande bild men också möjligheten att den blir bra i tryck.
* Bilden behöver vara av hög kvalitet. Matrikeln trycks i stående A5-format och det innebär en bildstorlek på 1748 x 2480 pixlar. Antalet pixlar är inte ett krav men storleken har betydelse i omröstningen.
* Andra tryckfaktorer som att bilden också vid behov kan levereras som EPS, TIF eller motsvarande format utan komprimering och färgskala för tryck kommer vägas in i omröstningen så skriv det gärna i beskrivningen.
* Du måste acceptera att bilden till viss del redigeras. Matrikelns framsida kommer ha ett rubrikfält liknande det som är överst på RoverLand och det kan också bli andra textfält på framsidan. Bilden kommer också tryckas med utfall vilket innebär att den kommer beskäras lite i kanterna. Bilder som inte passar storleksförhållandet 1:1,4142 kommer beskäras så de passar in i det formatet.

  • Det här svaret redigerades för 2 år, 10 månader sedan av .