Svar till: Pumba, DCPU 110 -04.

Forum MEDLEM Våra Land Rovers Pumba, DCPU 110 -04. Svar till: Pumba, DCPU 110 -04.

#51481

Re: Presentation: Jag och min ”nya” Defender !
Inläggav karlmark » 14 03 23 18:40

CarlJohan & Wingren: Ja jag kan bara hålla med er, det värsta är att äldsta lillsyrran kom ner idag, och även hon är kritisk till mitt val av transportfordon !?
Samtidigt tycker flickvännen den är rolig att köra och jag har ett helsike att få tillbaks ratten sen jag väl lämnat den ifrån mig ! Men det riktiga ”motivationseldprovet” kommer den dagen den yngsta lillsyrram kommer ner !!! Militantmiljövegetariantant eller vad hon nu är ? Hon har iofs tillbringat de senast veckorna med att kuska runt norra Bohuslän i deras gamla skrutt till bil, (ingen katalysator och läcker säkert olja med) bara för att hitta begagnade takpannor !? Så det får jag väl använda som motargument, med en Defender hade hon bara behövt köra ett lass !!!

Men jag och kärran växer snabbt ihop oss, var en sväng uppåt Revinge och kuskade en massa landsväg och mindre grusvägar både dit och dän, underbart !!! Får man möte är det bara att skumpa ut i vägrenen en bit så är det inga problem, parkera kan man göra på minsta smala sträckan om man vill, så länge diket inte är för djupt ! Och över backkrönen vid Häckeberga har man fri sikt numera med ! Nä, det här är bilen för mig !
Och som sagt, den är inte bara tidlös, den är SNYGG också !

Pumba, Defender DCPU -04
Ecgberht, SI 80” -52
Kingen, HD Road King Custom -04

  • Det här svaret redigerades för 2 år, 10 månader sedan av .