Svar till: Hopkoppling av Forumet och FB-gruppen.

Forum MEDLEM Om klubben i allmänhet Hopkoppling av Forumet och FB-gruppen. Svar till: Hopkoppling av Forumet och FB-gruppen.

#51676
Palle CarlssonPalle Carlsson
Moderator

Hej
Nja, koppla ihop forum och FB har det aldrig varit tal om. Dock så har vi från styrelsens sida fått ett större engagemang i gruppen på FB, bland annat genom att jag och Tobias blivit administratörer av gruppen tillsammans med gruppens skapare.
Vi har även ändrat lite på infotexten till gruppen och genom den försöker vi hänvisa frågor av teknisk art hit till forumet, för att de ska sparas och bli sökbara på ett sätt som de inte blir på FB.

Precis som många säger så är det mycket aktivitet i gruppen på FB, och även jag tror att det är för att det är väldigt enkelt eftersom många är på FB flera gånger per dag. Forumet tappade lite när det inte längre gick att använda Tapatalk som app för att läsa forumet i. Dock är det precis som fler av er nämner vi medlemmar som gör forumet, så om vi lägger våra frågor och funderingar här så kommer det bli mer aktivitet och rörelse här.

Vänliga hälsningar
#3650 Palle Carlsson
Ordförande SLRK
Dataskyddsombud