Svar till: Senaste Nytt

Forum ALLMÄNT Om SLRKs Forum Senaste Nytt Svar till: Senaste Nytt

#56423
Palle CarlssonPalle Carlsson
Moderator

Din fråga hoppas jag att Jonathan eller Tobias kan hjälpa dig med Martin.

Jag tänkte se om jag kunde svara lite på Max frågor.
Till att börja med så vill jag be om ursäkt för ett sent svar, hade helt missat dessa frågor.
Jag kan i grunden inte mer än att hålla med dig Max, det är synd att så mycket information avhandlas i SLRK-gruppen på Facebook, vi jobbar där ganska hårt på att se till att alla frågor av teknisk karaktär läggs här på forumet istället för att de på ett helt annat sätt ska bevars för framtida användare. Dock har vi lite svårt att styra över vilka kommunikationsmetoder som våra medlemmar använder sig av. Vi skulle kunna avsluta vårt officiella engagemang på FB, men det skulle inte per automatik innebära att allt våra medlemmar gör det och kommer hit, så vi har valt att försöka finnas där medlemmarna finns, och om möjligt styra trafiken något. Min personliga uppfattning är att inom, säg 8-10-12 år eller kanske till och med tidigare, så kommer FB att vara omkört av någonting annat, så jag tror att vi i framtiden kommer att få titta på SLRKs etablering på andra sociala plattformar, eller vad det kan tänkas bli.

När det gäller de som känner att de funderar på att lämna klubben för att forumet inte fungerar så som de vill, för jag måste nog ändå hävda att det fungerar tillräckligt bra för att användas, sedan kan man alltid önska mer och så. De medlemmarna kan vi nog tyvärr inte göra så mycket åt, men än att försöka förklara för dem att Tobias och Jonathan gör detta helt ideellt, för att de tycker det är kul och för att de vill att SLRK ska ha en fungerande IT-plattform, det är ingen av dem så får något betalt alls för detta. Och så alltid när det gäller ideellt engagemang så ”får man vara glad för det man får” om du förstår hur jag menar. De väljer ju bort något annat för att göra detta åt oss. Det som kanske skulle kunna hjälpa är om någon av dessa medlemmar själva skulle vilja engagera sig och hjälpa till med saker och ting, om den hjälpen behövs.

Men som sagt, nästa allt i denna föreningen görs helt ideellt, det får vi inte glömma. Och bara för att man har betalt medlemsavgiften så innebär det inte att saker och ting sker automatiskt, det är fortfarande någon av föreningens funktionärer som måste göra det.

Jag hoppas att det var lite svar på dina funderingar Max, om inte så kan vi säkert prata mer om det när vi träffas nästa gång 🙂

Vänliga hälsningar
#3650 Palle Carlsson
Ordförande SLRK
Dataskyddsombud

  • Det här svaret redigerades för 2 år, 7 månader sedan av .
  • Det här svaret redigerades för 2 år, 7 månader sedan av .