Svar till: Senaste Nytt

Forum ALLMÄNT Om SLRKs Forum Senaste Nytt Svar till: Senaste Nytt

#56630
MartinMartin
Deltagare

Hade samma problem igen med att tråden försvann. Nu skrev jag texten i OneNote först för säkerhetsskull. Jag skapade den nya tråden tre gånger. Efter tredje gången redigerade/pillade jag ingenting så nu får den vara som den är.

Det andra något märkliga är att när jag väljer ”nya inlägg sen senast” (eller så) så kan det komma upp lite olika mängd inlägg. Så kan det vara men om jag ena gången får upp ett inlägg och en timme senare får upp 12 inlägg där det senaste är samma som första gången så blir det lite märkligt. Det stör inte mig men något är det som inte lirar. Får jag önska vore det bra med valbara datum istället så jag själv kan bestämma vad jag vill se bakåt. Gärna med antal inlägg och antal visningar. Kanske tom sorterbart på inlägg och visningar också.

Det tredje är att det finns trådar i min profil som jag antingen har skrivit i eller skapat men som inte återfinns när jag söker efter dem i sökrutan. Identisk text med och utan *. Ibland lyckas Google bättre än sökfunktionen i forumet. Om jag får önska fritt vore en mer utvecklad sökfunktion bra.

/Martin

-----------------------------------------------
88" S2A HT diesel -62
Discovery Sport -17

  • Det här svaret redigerades för 2 år, 7 månader sedan av .