Svar till: Senaste Nytt

Forum ALLMÄNT Om SLRKs Forum Senaste Nytt Svar till: Senaste Nytt

#57111
ProfilbildJonathan Sulo
Administratör

Hade samma problem igen med att tråden försvann. Nu skrev jag texten i OneNote först för säkerhetsskull. Jag skapade den nya tråden tre gånger. Efter tredje gången redigerade/pillade jag ingenting så nu får den vara som den är.
Det andra något märkliga är att när jag väljer ”nya inlägg sen senast” (eller så) så kan det komma upp lite olika mängd inlägg. Så kan det vara men om jag ena gången får upp ett inlägg och en timme senare får upp 12 inlägg där det senaste är samma som första gången så blir det lite märkligt. Det stör inte mig men något är det som inte lirar. Får jag önska vore det bra med valbara datum istället så jag själv kan bestämma vad jag vill se bakåt. Gärna med antal inlägg och antal visningar. Kanske tom sorterbart på inlägg och visningar också.
Det tredje är att det finns trådar i min profil som jag antingen har skrivit i eller skapat men som inte återfinns när jag söker efter dem i sökrutan. Identisk text med och utan *. Ibland lyckas Google bättre än sökfunktionen i forumet. Om jag får önska fritt vore en mer utvecklad sökfunktion bra.
/Martin

Är det denna tråd som du haft problem med? https://slrk.se/topic/intercooler-td5/

Noterade att den tråden (eller det första inlägget i den tråden) var markerad som skräppost/spam och därför inte visades. Avmarkerade inlägget manuellt och nu visas det igen, om jag förstår det rätt. Kan du se om du kan redigera inlägget nu?

Vi kan inte lägga in datum för ”nya inlägg sedan senast”. Det är en färdig funktion som visar inlägg baserat på cookies, om jag inte har fel. Lite beroende på hur cookies skrivs på din dator (vilket kan variera väldigt mycket mellan olik datorer) så visas inläggen därefter.

Eventuellt att detta är inlägg som markerats som skräppost/spam likaså. Har rensat upp detta nu, fungerar det bättre?

Vi får enorma mängder skräppost/spam i forumet och vi har därför satt upp ett flertal funktioner för att stävja detta. Om vi inte hade dessa funktioner på plats så skulle vi inte göra något annat här än att rensa spam manuellt. Det är automatiserade funktioner som fungerar bra för det mesta men som ibland givetvis kan göra fel. Hoppas ni har förståelse för detta.