Svar till: BREXIT > LR-EXIT: Debatt ”Land Rover döden”.

Forum ALLMÄNT Övrigt snack BREXIT > LR-EXIT: Debatt ”Land Rover döden”. Svar till: BREXIT > LR-EXIT: Debatt ”Land Rover döden”.

#57234
ProfilbildFreeFoot
Deltagare

Hej Patrik, verkar (:)) som att både ni och Niclas är ”radikaliserade” LR anhängare.
Mitt inlägg var mera avsett som debatt i syfte att få igång någon form av opinion för den utveckling jag ser leder till sämre LR service.

Tillhör Södermanland och har ännu inte tagit steget till min lokala klubb eller ens ut i leran som ni gjort. Men visst skulle det vara intressant att besöka Uppsala.
Har dock visat intresse för gamla forumet i givande och tagande men försvann då forumet dog.

Kommentar utom debatt,
Min Frille vägrade plötsligt starta igår. Inte ens startmotorn reagerar. Felkod C1151 CAN Gearbox data failure och går inte att återställa. Startar dock efter minst fem försök helt normalt. Känns som lite omfattande utmaningar just nu. Ska ut i kallgaraget imorgon och börja kolla på en ”pedalsensor” eller nått annat okänt.

Men visst skulle det vara kul att träffa självaste Patrik om Frillen vaknar till liv igen. Är det snö- och isfritt och Frillen inte funkar till dess blir jag kanske tvingad att åka i min andra bil (Audi A4 Tdi Quattro) men inte ut i terrängen. Frillen är helt överlägsen Quattron i alla väglag. Kanske blir man ombedd vända och parkera i stan och ta busen tillbaka till kalaset…

Visst kan man lägga upp en tråd med rop på hjälp men frågan är när svaret kommer då forumet numera set ut att ha långa svarstider för får jag inte fart på Frillen i närtid tvingas jag tyvärr åka Quattro och därmed kanske byta klubb.

Hörs…