Svar till: Lägga ner Forumet??

Forum ALLMÄNT Om SLRKs Forum Lägga ner Forumet?? Svar till: Lägga ner Forumet??

#61242
MartinMartin
Deltagare

Jag håller med Patrik. Om man vill att forumet skall vara levande behöver man ställa sig frågan varför FB funkar ”bättre”? När de svaren klarnar (vilka redan finns i diverse trådar som inte går att sortera fram) skall ett forum vara bättre på det som efterfrågas, tex snabbhet på svaren & bildhantering. Hur kan man gör det? I det gamla forumet gjordes med Tapatalk. Hur den tekniska lösningen skall se ut ger jag mig inte in på.

Vad är forumet bra på? Jo att kunna presentera sorterad information utifrån användarens behov. Den funktionen är underutvecklad nu. Det går att gör på FB såvitt jag har förstått.

Det jag saknar i diskussionen är vilken ambition SLRK har med forumet. Om det inte skall utvecklas, växa och vara en kunskapskälla som är tillgänglig då finns det faktiskt ingen anledning att lägga ner jobb på det. Finns det däremot en ambition – ja, då får ärmarna kavlas upp. Finns inte pengarna eller mankraften kanske det inte går i alla fall men att bara konstatera att slaget är förlorat för att FB är ”bättre” fast det inte är det som efterfrågas känns ju rätt tondövt. Man styr inte medlemmar till olika forum, man erbjuder ett bättre alternativ. En sak är ju i alla fall ganska tydlig. Vi har inte lyckats kombinera forum och FB.

Hemsidan tycker jag fortfarande är bra. Rent, snygg och informativt.

/Martin

-----------------------------------------------
88" S2A HT diesel -62
Discovery Sport -17

  • Det här svaret redigerades för 2 år, 4 månader sedan av .