Svar till: Verktyg påfyllning R380, svar från FB :-)

Forum TEKNIK Ninety, OneTen & Defender Defender (1999-2006) TD5-Storm, 3.9L V8 Verktyg påfyllning R380, svar från FB :-) Svar till: Verktyg påfyllning R380, svar från FB :-)

#77903
ProfilbildMrBlack
Deltagare

Jag inväntar mina pluggar. I värsta fall får jag svetsa. Har min Ferguson TED 20 att köra med under tiden. Rätt trevligt men utan hytt och bara 20 knyck som mest….. 😀 Mer luftdrag i kupén än min Defender 😉

Du får köpa min IH!! 🙂 den gör 30… och har värme!! 😉 men skämt åsido… var i landet finns du?? kan hu ha nån låda man kan låna en plugg från om det drar ut på tiden!?

Mmmmmm…. nu har en del traktorer passerat revy och jag har återköpt en Grålle. Det här är numera mitt fritidshus så jag har ingen annan användning för G2 (Grålle nummer 2) än att mecka och titta på den, men kul och så himla charmig! Brittiskt 🙂 Jag finns för tillfället Skåne, Skurup och tack för erbjudandet! Jag har faktiskt inget leveransbesked men de skulle skicka med DHL Express. Passar på att byta packning på transferlådan samtidigt. 5 sådana finns med i beställningen. Oljan i LT230 var lite mörk och lite flisor på pluggen…. Huvva!