Svar till: Köpråd Range Rover Sport

Forum TEKNIK Range Rover Range Rover Sport L320 (2005-2013) Köpråd Range Rover Sport Svar till: Köpråd Range Rover Sport

#78169

Hej Patrik
Jag bor själv i Vällingby.

Jag fick tidigare ett pris från CAAR (i Välingby) på en vanlig service, olje och filterbyte på drygt 3000kr. Den servicen gör jag själv för cirka 1500kr, har jag för mig, tar drygt 1h på OKQ8 GDS. Samma med oljebyte i diffar, spolning av automatlådan och fördelningslådan. Enkelt att göra själv.
Byte av luftkompressor, räkna med 15000kr alternativt att det går att köpa ett renoveringskit för kompressorn från X8R.co.uk som gör bättre delar än LR själva.

Jag har bytt en del själv och lämnat bort en hel del till GZ4WD och det är humana priser tillsammans med ett grymt bra och professionellt bemötande från Björn.
Byte av luftbälgarna på verkstad, kompletta, var inte billigt. En luftbälg kostade drygt 9000kr från LR, Jag hittade Dunlop från LR-parts, fyra stycken för ca 9000kr istället och bytte dessa själv på parkeringen hemma utomhus.

Tänk också på att 2010-2011 årsmodell så är navigationssystemet inbyggt i en hårddisk och kan inte uppgraderas förutom på en auktoriserad verkstad, om de ens har kvar utrustningen eller kompetensen för att göra detta. På 2012 och nyare kan du köpa online från Here.

//Niclas

'06 RRS V8 4,4l
Eftermonterad elektriskt låsbar diff bak
Eftermonterad elektriskt justerbar rattstång
Eftermonterad ACC (adaptiv farthållare)
IIDTool BT

  • Det här svaret redigerades för 1 år, 8 månader sedan av .