Svar till: Sommarträffen 2021??

Forum ALLMÄNT Riksträffar Sommarträffen 2021?? Svar till: Sommarträffen 2021??

#82473
Palle CarlssonPalle Carlsson
Moderator

Som planen är nu så kommer årsmötet att ske digitalt (OBS det står annorlunda i RoverLand eftersom den redan gått till tryckeriet när vi bestämde oss, förtydligande där kommer i nästa nummer) mer information om exakt datum och tid kommer.

När det gäller skälva sommarträffen så beror det på om regeringen och Folkhälsomyndigheten ändrar sina restriktioner och riktlinjer. De som ska arrangera träffen har tagit fram ett koncept på en lite enklare sommarträff, som de hinner arrangera med kortare varsel om det skulle bli lättnad i restriktionerna. Om de restriktioner som finns i dag ligger kvar, så kommer det tyvärr inte att bli någon sommarträff detta året heller.

Anledningen till att det blir på detta sätt är att ett par av de ställena som man tänkte besöka/bo på har uppgett att de inte kan avvakta så länge med att hålla platser till oss.

Så något definitivt besked om det blir en sommar träff eller inte kan vi tyvärr inte lämna i dag, utan vi tror att regeringen kommer att komma med restriktioner för sommar i kanske maj eller så.

Jag hoppas att det var något form av svar på din fråga.

Vänliga hälsningar
#3650 Palle Carlsson
Ordförande SLRK
Dataskyddsombud