Svar till: Framåtvända Puma-säten i 110 Td5

#83875
ProfilbildPeter Kövamees
Deltagare

Underbart att se, kul att du postar lite updates, jag gissar att det är många som tycker det är inspirerande. Beträffande rost så är jag förvisso bara inne på min 3:e land Rover, men den jag har nu (One Ten 1987 MOD) var kanonfin under, sådär fin att man nästan undrar, nu har jag förstått varför, den har varit rostskyddsbehandlad 3 ggrpå 5 år tidigare tror jag det var, seriöst av tidigare ägare, men sååå fint det bevaras, rekommenderas varmt, endera lämnar man in eller så gör man själv.
När jag tittar på din bakre torpedvägg, bakom stolarna, så ser jag snygga fina avrundade hörn, alltså där torpedväggen (rear bulkhead) en gång satt. jag trodde att man alltid bytte ut denna mot någon typ av stag eller plåt (lägre) och att det behövdes för att bibehålla styvheten?? (typ bulkhead removal kit) Du ser rören på bif. bilden, jag vet inte om det behövs, men skönt att slippa väggen.
Det är ju kul jobb, och vettigt, inte som när jag skall byta batteri på BMW,n, man måste koppla upp sig med en dator (skall sälja den).
/Peter K

PeterK
idag LR One Ten 1987 MOD
tidigare LR S3 88"PU-76
tidigare LR S3 109" CSW-77