Svar till: Distrikt Skåne, DO- val i Rövarekulan 4/9, 12:00

Forum DISTRIKT Skåne Distrikt Skåne, DO- val i Rövarekulan 4/9, 12:00 Svar till: Distrikt Skåne, DO- val i Rövarekulan 4/9, 12:00

#90039
Thomas JönssonThomas Jönsson
Deltagare

Tack för en trevlig träff, det finns verkligen ett uppdämt behov att få träffas och sparka däck igen. Jag axlar ansvaret som DO och ska försöka leva upp till förväntningarna och matcha samma höga nivå som tidigare DO har levererat. Nu ska vi sparka igång träffverksamheten med en blandning av enklare träffar med samkväm i form av korvgrillning och även lite tema turer där vi får nöta däck – rent spontant kan jag tänka mig Piraten och Bombi Bitt rundan på Österlen, Snapphanerundan med besök på Sporrakulla, granitrundan med besök på Gylsboda stenbrott uppe i de norra delarna och sen har vi Ingemars historiska färd nedåt Skanör-Falsterbo i syd.

Samtidigt så blir det inte bättre än vi själva gör det, sitter ni på en idé eller tanke om en bra träff men känner att ni inte själva vill dra i trådarna – ring eller skicka ett mail till DO eller LO så gör vi någonting kul av det.

Mvh
Thomas
fd LO, numera DO Distrikt Skåne

  • Det här svaret redigerades för 1 år, 9 månader sedan av .