Svar till: Väcker liv i en 88″ Series 3

Forum TEKNIK Serie I, II & III Serie III (1971-1982) Väcker liv i en 88″ Series 3 Svar till: Väcker liv i en 88″ Series 3

#97213
Ca11eCa11e
Deltagare

Lite har det blivit sedan sist iaf. Har börjat med avgassystemet, som ju måste dras om. Jag räddade delar av det som satt ihop med 2.8an, så jag får några böjar på köpet. Nån licenssvetsare blir man ju inte, men det är riktigt kul när man väl får in flytet. Blir tyvärr väldigt skitigt och rökigt i garaget, men det går ju att städa bort. Vet inte om jag behöver 2 ljuddämpare, men det blir knepigt att få plats med dem i så fall. Börjar med en så får vi se vad platschef och besiktning säger småningom. Nya under the seat batteriboxen kom också, och naturligtvis var jag tvungen att prova passformen. Passar som handsken och kommer bli jättebra därunder. Köpte ett större batteri också, 90 AH, som skall på plats inom kort. Sätter dels en fast underhålls laddare i boxen, och dels en huvudströmbrytare på sätesboxen.´, för att slippa lyfta bort hela paketet för att komma åt batteriet. Får väl ordna nån vickfunktion på sätet ändå antar jag. Oljefiltret, som jag redan flyttat på – Kolla gärna bilden, så gott om plats det blev för styrlänkaget/Drop arm😉- har fått ett nytt fäste på främre cross membern. Vet inte om det hamnar i vägen för något där, men punktade dit det så länge ändå.
Provstart planerad till helgen, om det hinns med. Ledningar skall dras klart, systemet måste luftas, kolla glödstift etc. Får återkomma om det.

Mvh Calle