Aktiviteter verksamhetsåret 2017/2018

Forum DISTRIKT Västernorrland Aktiviteter verksamhetsåret 2017/2018

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2017-10-01 19:17 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #37384
  ProfilbildMats Åkerlund
  Deltagare

  Hej,

  I september hade vi DO-val och jag fick förtroende att få fortsätta som distriktsombud även ett tredje år. Jag tackar ödmjukast för förtroendet. Tillsammans kommer vi hitta på nya trevliga aktiviteter även för det kommande verksamhetsåret.

  Nu när jag skriver detta meddelande så har vi precis avslutat den nationella träffen, höstsafari 2017, som vi genomfört i Höga kusten. Det blev en väldigt trevlig tillställning med drygt 50 bilar och cirka 90 deltagare från Norrbotten och ända ner till Skåne.

  Framöver planerar vi att arrangera en övernattningshelg den 25-26 november. Preliminärt blir det vandrarhemmet i Sandslån. Temat för denna träff är att vi gemensamt sätter ihop ett enklare julbord och mest njuter av tillvaron.

  2018 års födelsedagskalas, för att fira klubben, går av stapeln den 3-4 februari. Sannolikt blir det en gemensam träff med distrikten i Jämtland och Norrland. Eventuellt kan det bli att träffen förläggs till trakterna kring Junsele.

  Framåt våren, 21-22 april, tänkte vi arrangera en herrgårdshelg med engelskt tema. Då tänkte vi övernatta på Söråkers herrgård. Innehållet i programmet består av lerduveskytte, greenlaning, after noon tea och avslut med herrgårdsmiddag, gärna iförd tweed.

  Mer information om aktiviteterna kommer framöver. Har du frågor eller vill anmäla ditt intresse till någon aktivitet så hör gärna av dig.

  Hälsningar Mats
  070-257 11 14, [email protected]

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.