Ändra min profil

Forum ALLMÄNT Om SLRKs Forum Ändra min profil

 • Detta ämne har 3 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2018-04-14 12:03 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #39586

  När jag försökte ändra min profil klickade jag på ikonen till höger om Hej, Per Christofferson. Får upp valet: Ändra min profil, klickar på den och får meddelandet ”access denied” Jag är inloggad.

  MVH

  Per

  Per

  Brummen, Defender CSW 90 2002
  Aftonvagnen Disco 4 2014
  Lilla Blå Serie 3 88' 1975
  Allsläpet treaxligt 3,5 t
  Ifor Williams Livestock Trailer 3,5 t
  John Deere 6120
  Honda Africa Twin -93 (ökenhoj)

  #39589
  Tobias VahlneTobias Vahlne
  Administratör

  Hm…intressant. Prova att ladda om sidan. Det brukar finnas en rund pil i närheten av webbläsarens adressfält. Se om det gör skillnad.

  mvh

  /Tobias

  _______________________________
  #4654
  Web-Master slrk.se

  #39600
  ProfilbildJonathan Sulo
  Administratör

  Det kan även vara en bra idé att tömma cacheminnet i din webbläsare. Vid det senaste bytet av server för SLRK bytte vi adress från http:// till https:// (så nu surfar vi säkert här). Din webbläsare kan dock ha den gamla/felaktiga adressen sparad i cacheminnet, vilket kan orsaka sådana här fel.

  Om du inte vet hur du rensar cacheminnet i din webbläsare, berätta vilken webbläsare du har så kan vi länka en guide åt dig här.

  #39839

  Hej!
  Jag har faktiskt samma problem. Testat på olika browsers och även annan dator. Detta gäller dock bara om man trycker allra längst upp till höger (bredvid förstoringsglaset). Man kan kringgå det genom att klicka på Min Profil/Change Password under den stora gröna ”Logga ut”-knappen.

  Jag har också problem med att komma in på medlemsregistret. Om jag klickar på ”Till medlemsregistret” så får jag upp ”Ert medlemsnummer är inte ett nummer!”. och när jag försöker logga in på http://slrk.mawik.se/Home/Login så funkar inte det. Har jag hamnat utanför systemet på något vis? eller krånglar GoToMawick() ?

  #5808
  Skåne & Blekinge
  Land Rover OneTen 1987

  Bilagor:
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.