Bevara gamla forumet!

Forum ALLMÄNT Om SLRKs Forum Bevara gamla forumet!

Etiketter: ,

 • Detta ämne har 1 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2017-11-22 23:24 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #37533
  Per SöderlundPer Söderlund
  Deltagare

  Hej!

  Vill bara skicka en vädjan till ansvariga: Det gamla forumet är en kunskapsskatt som inte får försvinna! Jag hoppas att ni inte skrotar detta förrän ALLA inlägg har förts över till det nya forumet. Det kan inte vara någon stor kostnad att bara låta det ligga kvar som det är nu, tills arbetet med överföringen är klar.

  Jag tror att många likt mig själv hittar klubben via forumet, och att man i väntan på att överflyttningen blir klar ska lägga in en popup som visas när man landar på en forumsida i gamla forumet för första gången, där man informeras om den nya adressen, att det kan finnas mer information där och rekommenderas att även besöka den sidan, förslagsvis. (Kanske det redan finns, men minns inte att jag själv sett någon sådan. Då driver vi lite mer trafik till nya forumet, i stället för att användarna bara ska läsa det som finns på gamla forumet.

  Det finns mycket att säga om det nya forumet, särskilt för oss som är inkörda på hur det såg ut förr, men så småningom kommer det säkert att funka bra.

  Jag har lekt lite med typsnitt och sånt, och tycker att man (Tobias?) t.ex kan göra det lite mer överskådligt och mer kompakt genom att ändra några egenskaper i CSS: font-size för inlägg och svar: 12px, line-height för inlägg och svar: 1.1em. Det liknar då mer det gamla forumet och man behöver inte scrolla lika mycket för att läsa inläggen. Eventuellt kan man ju också ändra font-family: till Verdana,Helvetica,Arial,sans-serif;, så liknar det ännu mer det gamla forumet, men det blir förstås ett stilbrott… Dessutom tycker jag att behörigheten för Adminlänken ska ändras så att den bara visas för de som har access, eller helst via ett menyalternativ, den stör layouten så att menyraden hamnar fel.

  Angående trögheten: Är cache aktiverat i wp?

  I all välmening, och inte för att kritisera 🙂

  #37939
  Tobias VahlneTobias Vahlne
  Administratör

  Hej

  All information från det gamla forumet är utläst men kanske inte i den enklaste av format. Tyvärr så har ägaren till det gamla forumet låst in datan så vi är ytterst begränsade i att kunna få ut vår information.

  Vi har justerat utseendet och förbättrat hastigheten. Hoppas det märks.

   

  /Tobias

  _______________________________
  #4654
  Web-Master slrk.se

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.