Defender 2011, en ägare, 7400 mil

Forum ALLMÄNT Köp & Sälj Säljes LR, RR och SLRK-relaterat Defender 2011, en ägare, 7400 mil

 • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2018-04-09 21:41 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #39487
  Anders MaltheAnders Malthe
  Deltagare

  Jag säljer min fina och välutrustade Defender 2011 efter knappt 6 år, 7400 mil och många spännande utflykter och expeditioner i Sverige, Europa och Nordafrika.

  Den har mycket kvar att ge så jag hoppas någon vill ta ut den på nya äventyr.

  Håll utkik på http://www.brooklands.nu !

  Bilagor:
  #39729
  ProfilbildMrPanda
  Deltagare

  Tja! jag har kikat lite på den bilen via blocket men känner att det är ett aningens högt pris för mig. vad kan du berätta om bilen? hur har den gått, mycket tuff trräng? mvh Rickard

  #39768
  Anders MaltheAnders Malthe
  Deltagare

  Hej Rickard,
  Läste ditt inlägg först idag.
  Jag är själv lite överraskad över det begärda priset men uppenbarligen är det marknadsmässigt. Jag bad Brooklands sätta ett rimligt pris och flera redan har visat intresse så då är det väl rätt.

  Såg att Brooklands nu uppdaterat beskrivningen och listan över utrustning.

  Jag är den ende ägaren av bilen och köpte den med ca 100 mil på mätaren. Den gick ett kort tag som demo-bil innan den blev min. Visst har vi kört den i terräng – precis som den är avsedd för – men inga tuffa tag. I Marocko tog vi det lugnt. Vi körde ensam bil och man vill ju inte bli stående i Sahara med havererad Land Rover. Jag har hela tiden haft för avsikt att behålla den länge. En förändrad familjesituation gjorde att jag inte längre har någon att dela mitt intresse för längre resor med. Grabben och jag har turats om att göra kortare resor/expeditioner både norrut till Norge och söderut till Montenegro.

  Den är i mycket bra skick och jag har nästan inte haft något problem alls. Enda reparationen är byte av en packbox. Har skött service och oljebyten. Alla besiktningar har varit utan anmärkning. Eftersom jag nu köpt en Range Rover Sport så behöver jag inget av extrautrustningen så den får följa med Defendern.

  Du får gärna höra av dig om du undrar något specifikt. Jag kollar inte så ofta på forumet men du kan nå mig på [email protected]

  Grabbens blogg från vår Marocko-resa hittar du på http://marocko2014.tumblr.com

  /Anders

  • Det här svaret redigerades för 5 år, 7 månader sedan av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.