Defender expedition 2002

Forum ALLMÄNT Köp & Sälj Säljes LR, RR och SLRK-relaterat Defender expedition 2002

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2020-01-01 13:21 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #56711
  Profilbildadmin
  Deltagare

  Nytt år, nya vanor, nya behov. Jag kommer att lägga ut min expedition-defender till försäljning i vår. Innan dess ska jag pejla intresset här hemma och i angränsande länder. Bilen har 34K på mätaren och är är en mycket väl underhållen nybesiktigad utan anmärkning 110 td5 2002, AC, med gedigen inredning och tak från den tyska firman Landycamper. Ramen tektylad var tredje år. Heavy-Dutyfjädring. Färgen svart med aluminiumdetaljer. Karossen är i hyggligt skick men visst finns det bucklor, fordonet har inte stått i garaget hela levnadstiden. Ordentligt tilltagen bäddplats under taket, fin sitthöjd motverkar gamnacke. Det är faktiskt full ståhöjd med taket uppe. Rinnande vattensystem, kylskåp, toa. Övriga finesser, javisst:
  Markis vänster sida, aktertält med lång alulåda som förvaring, rocksliders, has-skydd, främre kardanskydd, takräcke som är fäst direkt i taket med infällda air-skenor, taket isolerat för svalka på sommaren.
  Sandskenor, snorkel, alu-skydd motorhuv och flyglar, infälld låsbar box vid vänster bakhjul, kommunikationsradio, radio, backkamera, dubbla batterier, dragkrok. Takstege.

  Det finns få, om ens någon motsvarande Defender i landet. Under eller över 200’ vet man inte förrän efteråt. Marknaden är en lurig historia. Det finns liknande till salu i Tyskland, googla på Defender-Hubdach och Defender- Aufstelldach. Där framträden en prisbild. Svenskar köper bilar i Tyskland. Tyskar köper bilar i Sverige, nu med svag krona.
  Ta det lugnt, det är hyggligt långt till våren, just nu sover den sin vintersömn i nedre Norrland. Mejla [email protected] om du är intresserad, eller lägg in ett svar här på forum.
  //Karl-Gunnar Norén #4951

  Bilagor:
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.