DO-val i Västernorrland 1/9

Forum DISTRIKT Västernorrland DO-val i Västernorrland 1/9

 • Detta ämne har 3 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2018-08-30 23:04 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #41375
  Profilbild5072
  Deltagare

  Hej!
  Nu är det snart dags för årets DO-val. Vi har under flera år valt att ha vårt möte på Hotell Höga Kusten. I år tänkte jag att vi skulle ändra lite på konceptet och träffas i Sundsvall. Själva mötet går av stapeln lördagen den 1 september, kl 16:00, vid Ljungans strand, Allsta fiskecamp. Här bjuds på hembakad fika. Förutom att genomföra DO-valet kan vi planera för roliga aktiviteter för det kommande verksamhetsåret. Min tanke är att för de som vill kan vi träffas kl. 11:00 och ha lite körning i den vackra omgivningen. Om det finns önskemål kan vi även genomföra en gemensam övernattning.
  Anmäl gärna ert intresse för deltagande i DO-val samt om ni är intresserade av lite körning och aktiviteter samt eventuell övernattning. Det kan göras antingen genom anmälan på forumet eller genom att skicka ett mejl till undertecknad.

  Hälsningar Mats Åkerlund, 070-257 11 14, [email protected]

  #41604
  Profilbild5072
  Deltagare

  Hej,

  Nu är det snart dags för val av distriktsordförande. För de som vill så träffas vi på Norra berget vid restaurang Grankotten kl. 11.00. Jag tänkte att vi börjar med en gemensam fika. För den som vill finns det också möjligheter att snabbt botanisera bland delikatesser i butiken Smakrummet. Därefter bär det iväg på lite äventyr längs med Ljungans vackra branter med både lugnvatten och forsar och även lite inslag av djungel. Vi kommer stanna för lunch ute i det fria med bedårande utsikt över Ljungan som slingrar sig fram i dalen. Medtag lunch och gärna en stol att sitta på.

  Mätta och belåtna fortsätter vi vår resa mot målet för DO-valet, Allsta fiskecamp. Det officiella mötet börjar kl. 16.00. Klubben bjuder då på kaffebröd. Ta gärna med eget kaffe eller te. Det går naturligtvis utmärkt att bara delta vid mötet.

  Välkommen!

  Hälsningar Mats

  #41647
  ProfilbildAnders Lind
  Deltagare

  Jag tänkte försöka delta i mötet – vet dock inte än om jag hinner till Norra Berget eller kommer direkt till Allsta. Vi ses// Anders Lind

  #41651
  Profilbild5072
  Deltagare

  Hej Anders. Du är välkommen 😀

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.