DO-val i Västernorrland 1 september

Forum DISTRIKT Västernorrland DO-val i Västernorrland 1 september

 • Detta ämne har 1 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2019-08-19 20:39 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #48492
  ProfilbildMats Åkerlund
  Deltagare

  Hej!
  Nu är det snart dags för årets DO-val.

  I är tänkte jag delvis att vi skulle återgå till de gamla traditionerna med DO-val på Hotell Höga Kusten där klubben bjuder på ”go-fika”. Dock tänkte jag sedan att vi skulle åka på en liten utfärd för de som vill. Utfärdsmålet består av en sväng till Hemsön med målet att äta en sen lunch på den nya restaurangen på Hemsö fästning med utsikt över nejderna,

  Vi träffas kl. 10:30 på Hotell Höga Kusten söndagen den 1 september
  .
  Anmäl gärna ert intresse för deltagande i DO-valet samt om ni är intresserade av att följa med till Hemsön. Det kan göras antingen genom anmälan på forumet eller genom att skicka ett mejl till undertecknad. Annars är det bara att dyka upp. Det går lika bra.

  Dessutom tar jag tacksamt emot förslag på DO. Även det går att anmäla direkt på mötet.

  Förutom att välja DO så brukar vi diskutera kommande års aktiviteter. Om ni inte har möjlighet att delta får ni gärna skicka förslag på aktiviteter. Vi har dessutom fått det ärofyllda uppdraget att arrangera 2020 års sommarträff tillsammans med JemtlandRover och distrikt Norrland på temat ”från fjäll till kust”. Start i Borgafjäll och avslut i Sundsvall. Även det är något vi kommer att prata om.

  Hälsningar Mats Åkerlund, 070-257 11 14, [email protected]
  Svara med citat | Rapportera

  #49294
  Mats LundbladMats Lundblad
  Moderator

  Då vårt nuvarande distriktsombud har flaggat att han vill lämna stafettpinnen vill jag nominera vise distriktsombud Peter Berglund som nytt distriktsombud.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.