El problem?

Forum TEKNIK Freelander Freelander 2 (2006-2015) El problem?

 • Detta ämne har 1 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2018-04-18 19:44 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #39611
  GabbeGabbe
  Deltagare

  Problem 1: Behöver hjälp med ett problem som uppstår när jag kör. Plötsligt släcks halvljus lampan och då tänds varken helljus, främre + bakre dimljus lamporna när jag försöker tända dem. Plötsligt efter en tid tänds halvljus lampan igen och övriga lampor blir synliga igen.
  Dyker upp enstaka tillfällen vid körning så jag har aldrig lyckats se om ljusen lyser, eller om det är instrument belysningen det är fel på.

  Problem 2: Slingorna i framrutan har slutat fungerat , har kollat säkringarna och dem är hela. Kan det ha att göra med mitt problem 1 ?

  Gäller Freelander 2 årsmodell 2007

  Hälsningar
  Gabbe med Lady Green

  Mvh. Gabbe med Lady Green

  #39875
  ProfilbildAnders Lundholm
  Deltagare

  Hej Gabbe
  Har bilen autoljus dvs finns det ett läge på ljusvredet där det står auto?
  Om den har auto kommer indikeringen på instrumentbrädan att styras av ljuset ute, när det blir skumt tänds halvljussymbolen och dimljus, helljus blir tillgängliga.
  När symbolen släcks aktiveras daytime running lights dvs halvljuset lyser men det går inte att slå på helljus och/eller dimljus.
  Är framrutan bytt nyligen? Det sitter en kontakt till varsin halva av rutan under plastsjoket under torkarna om någon haft anledning att rota där kan de vara loss

  // Anders

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.