Födelsedagskalaset 2019 inbjudan

Forum FUNKTIONÄR Distriktsombud Födelsedagskalaset 2019 inbjudan

Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2018-10-30 16:33.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #42303
  Profilbild
  Peter Thorén
  Distriktsombud DO

  Hej,
  Som jag nämnde på DO-mötet nyligen så planerar UpplandRovers att ordna ett födelsedagskalas vid vårt terrängområde Lunda. Lokal och område är bokat till den 2/2 2019. Övriga närliggande distrikt är varmt välkomna att fira med oss så min undran är om några andra distrikt är intresserade? Planen är några slingor i skogen, Land Rover-anpassad tipsrunda, grillning och tårta.

  //Peter

  #42360

  Hej! Jag är nybliven Land Roverägare och nybliven medlem. Jag skulle gärna utforska lite klubbaktiviteter utan att vänta till sommaren, då jag gissar att mest saker sker. Jag bor i norra Stockholmsregionen så min första fråga är ju om man är välkommen även utan att ingå i distriktet?
  Fråga nr 2 är huruvida det går bra att ansluta till en träff för att, åtminstone till en början, titta på och bekanta sig utan att nödvändigtvis köra offroadbana? Jag har en Evoque och är mycket tveksam till om jag kommer ta den på någon terrängslinga men skulle ändå vilja medverka på något sätt. (Jag köpte inte bilen för att köra offroad utan ville unna mig lite av en vardagsvettig drömbil, allsidig.)

  #42376
  Profilbild
  3184
  Medlem

  Inskrivet i kalendern! Med så här god framförhållning vore det väl själva f-n om man inte skulle kunna hålla fritt! Alldeles för länge sedan jag var på Lunda…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.