Fototävling Matrikel 2019

Forum MEDLEM Om klubben i allmänhet Fototävling Matrikel 2019

 • Detta ämne har 1 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2019-08-19 23:29 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #49307
  Mats LundbladMats Lundblad
  Moderator

  Klubbens medlemsmatrikel ska ges ut om några månader och den behöver en framsida med en snygg SLRK-bild.
  Därför utlyser nu Styrelsen en fototävling där bästa bild blir utvald att presentera klubbens medlemmar och ligga överst i hundratals chubbyboxar över hela landet. Fotograf och eventuellt berättelse kommer också stå med i matrikeln.

  Tema: Svensk Land Rover Klubb (En bild som du själv tycker representerar vår klubb)
  Beskrivning:Berätta gärna lite om bilden, en bra story kan påverka valet.
  Bildstorlek: Matrikeln trycks i A5-format och det innebär att bästa storlek för tryck är 1748 x 2480 pixlar.
  Filformat och kvalitet: Skicka in en bild till tävlingen i JPG eller motsvarande. Om du sedan vid behov kan leverera den i t.ex. EPS eller TIF och färgskala för tryck är det att betrakta som bonus så ta gärna med det i din beskrivning.
  Rättigheter: Genom att delta i tävlingen medger du också att bilden kan modifieras för att passa som framsida på matrikeln.
  Det kommer läggas till ett rubrikområde i stil med det som ligger i överkant på RoverLand, det kommer också läggas in text i bilden. Den kommer också tryckas med utfall (dvs lite större än själva papperet) så viss beskärning av kanterna kommer ske. Om bilden inte passar A5-formatet kommer den sannolikt att beskäras.
  Antal bidrag: Det är fritt att lämna in flera bilder men gör det som separata bidrag med separata beskrivningar.

  Jury: Styrelsen är jury och beslutar om vinnare. Bilder med framstående tydliga ansikten kommer väljas bort om det i bild eller beskrivning inte tydligt framgår att personen på bilden är villig att vara med.

  Tävlingsbidrag ska vara styrelsen tillhanda senast 8 september 2019.

  • Detta ämne redigerades för 3 år, 7 månader sedan av .
  • Detta ämne redigerades för 3 år, 7 månader sedan av .
  Bilagor:
  #49363
  Mats LundbladMats Lundblad
  Moderator

  Styrelsen utlyser en fototävling med tema SLRK. Vinnande foto kommer användas som framsida på kommande medlemsmatrikel.

  Svara i denna tråd med ditt namn, en beskrivning av bilden, gärna en kort berättelse på några meningar. och bifoga din tävlingsbild i JPG-format. Man kan lämna in flera tävlingsbidrag men inte i samma inlägg.

  Vinnaren kommer väljas ut på nästa styrelsemöte den 9 september så ni har fram till och med DO-valshelgen på er.

  Teknikaliteter:
  * Styrelsen kommer välja en vinnarbild utifrån flera kriterier som t.ex hur väl den representerar SLRK, att det är en tilltalande bild men också möjligheten att den blir bra i tryck.
  * Bilden behöver vara av hög kvalitet. Matrikeln trycks i stående A5-format och det innebär en bildstorlek på 1748 x 2480 pixlar. Antalet pixlar är inte ett krav men storleken har betydelse i omröstningen.
  * Andra tryckfaktorer som att bilden också vid behov kan levereras som EPS, TIF eller motsvarande format utan komprimering och färgskala för tryck kommer vägas in i omröstningen så skriv det gärna i beskrivningen.
  * Du måste acceptera att bilden till viss del redigeras. Matrikelns framsida kommer ha ett rubrikfält liknande det som är överst på RoverLand och det kan också bli andra textfält på framsidan. Bilden kommer också tryckas med utfall vilket innebär att den kommer beskäras lite i kanterna. Bilder som inte passar storleksförhållandet 1:1,4142 kommer beskäras så de passar in i det formatet.

  • Det här svaret redigerades för 3 år, 7 månader sedan av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.