Gripenkaross

Forum TEKNIK Serie I, II & III Serie I (1948-1957) Gripenkaross

Etiketter: ,

 • Detta ämne har 1 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2017-09-16 22:09 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #36803

  Två frågor om GRIPENkarosser

  – Vem vet något om dessa och var kan jag läsa om dem?? Frågan kommer från en Holländare, och själv är jag också intresserad.

  – Hur kan jag se om en 80″ har haft en Gripenkaross, om denna är bortplockad?  Jag har just hjälpt till att sälja en 80″ från 1952, som har funnits i Edsbyn sedan den var ny, men jag har inte fått fram mycket info från den om haft bilen sedan 1960/70-talet. Paret som har den ännu tror att det kan ha suttit en Gripenkaross på bilen, men jag har inte sett bilen själv – lite långt att åka från Uppsala. De ganska dåliga bilder jag fått, som visar att framdörrarna är i stort sett oanvända, hjälper mig inte. Jag tänkte be en annan LR-ägare i Edsbyn att ta lite bilder, men VAR ser jag bäst om det suttit en Gripenkaross på bilen, dvs. hur skall jag be att få bilder tagna??

  Krister

  #36811
  ProfilbildPatrik Edfors
  Deltagare

  Ganska mycket som skiljer för en Gripen bil mot en standard. Bland annat så är ju torpeden utbytt, inte troligt man byter tillbaks, sen är det ju värmepaket och alla andra större karossdelar. Verkar otroligt att man bygger tillbaks en gripen till att bli som de såg ut från Solihull.

  Bilder på den aktuella bilen vore intressant!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.