Grovplanering hösten/vintern 2021

Forum DISTRIKT Värmland Grovplanering hösten/vintern 2021

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2021-09-09 11:39 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #90299
  Mats AbelsonMats Abelson
  Moderator

  Jag ska först tacka för förtroendet att ha blivit utsedd till DO. Mellan korvgrillning och skogskörning härförleden punktade vi upp lite planer.

  Julbord på Skatboudden, Brunskog första helgen i december, dvs 4/12. Så fort bokning är möjlig bokar jag plats för oss. Särskild inbjudan kommer innan dess.

  {https://www.visitarvika.se/sv/ata/skutbouddens-restaurang-29982}

  Vi diskuterade även lämplig plats för Födelsedagsfesten i februari. Det finns idéer och alternativ. Håll ögonen på denna tråd för uppdateringar.

  Mellan dess kan vi träffas till exempel för skruvarträffar. Alla har vi väl någon bil som behöver repareras och kan vi hjälpas åt så kan vi hinna fixa ett par tre bilar under en dag. Själv jobbar jag på min brandbil. Dessutom behöver Defendern få vindrutan bytt.

  Innan höstmörkret och vinterkylan blir alltför besvärliga skulle jag vilja besöka gruvfältet utanför Persberg, Samling, gemensam körning, rundvandring, kôrvgrilling och hemfärd. Varför inte i början av oktober? Birgittadagen infaller på en torsdag i år så ett förslag är lördagen 9/10 så kanske vi får brittsommar och vackert väder. https://visitvarmland.com/kultur-historia/natursevardheter/tilas-stoll

  Synpunkter på allt detta?

  Bilagor:
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.