Ingen hazard på Deffen!

  • Detta ämne har 3 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2020-05-12 20:54 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #63360
    ProfilbildGork
    Deltagare

    Har stött på ett problem med min Defender. Blinkers fungerar som dom ska, men jag får ingen hazard.
    Har utfört felsökningen som beskrivs här:
    https://forums.lr4x4.com/topic/25376-hazard-switch-indicators-fault-diagnosis/
    Resultat enligt följande:
    Hazard switch off: Supply to flasher är kopplad till Light Switch Supply och blinkers fungerar.
    Hazard swithch on: Permanent supply är kopplad till Supply to flasher. Jag har även 12V på *Flash* men inget blink.
    Kopplar jag Permanent supply till Left indicators, så lyser vänster stadigt.
    Kopplar jag Permanent supply till Right indicators, så lyser höger stadigt.

    Är det switchen som är kass?

    #6157
    "Fenrir" Defender 110 '96 300TDi
    27MHz callsign "One, Four, Zero, Seven, Whiskey, Tango, Foxtrot"

    #63433
    JohannesJohannes
    Deltagare

    Om jag inte minns helt fel så är warningsblinkers kopplat via ett relä, så kolla om det är inte reläet som är kasst.

    'There are people who spend all weekend cleaning their car.
    And there are people who drive Discovery'

    #65103
    ProfilbildGork
    Deltagare

    Hittade en beskrivning på nätet, hur man plockar isär switchen. Fick spänna upp kontaktblecken igen, och efter det fungerade hazarden igen.

    #6157
    "Fenrir" Defender 110 '96 300TDi
    27MHz callsign "One, Four, Zero, Seven, Whiskey, Tango, Foxtrot"

    #65392
    Profilbildfotograf
    Deltagare

    Önskar den beskrivningen ,jag har samma fel på min defender.
    Med vänlig hälsning,
    Maila. ]

    [email protected]

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.