Kallelse och pratisk information om mötet den 20-22 april 2018

Forum FUNKTIONÄR Styrelse Kallelse och pratisk information om mötet den 20-22 april 2018

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2018-03-13 22:32 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #39387
  Palle CarlssonPalle Carlsson
  Moderator

  Det är ju några veckor kvar men tänkte att jag lägger ut den infon jag fick av Marié samt lite annan praktisk information som vi pratade om på senaste mötet.

  Vägbeskrivning och nyckelhämtning
  Söderifrån: Ni kommer på motorvägen E4 från Jönköping, tag avfart 103 eller 104 mot Gränna och fortsätt genom Gränna stad. När ni kommer till Uppgränna svänger man höger mot Duvebo.
  Norrifrån: Ni kommer på motorvägen E4 förbi Ödeshög, tag avfart 105 vid Trafikplats Vida Vättern och skylt Turistvägen Ödeshög-Gränna. Fortsätt mot Gränna och i Uppgränna tar man av till vänster mot Duvebo.
  Gemensamt: Fortsätt denna väg 4 km tills ni kommer till en bro, som går över motorvägen och där svänger man höger mot Tuggarp. Kör 1 km och ni kommer till ett stort gult hus på vänster sida, och där bor vi. Här får ni nyckeln till er stuga, som ligger 500 m längre bortåt vägen.
  Följ ovanstående vägbeskrivning, inte GPS

  Tidplan
  Vi siktar på att alla ska vara på plats i Tuggarp kl 16.00 på fredagen, om det är möjligt, för att hinna komma igång med mötet på fredagskvällen.

  Övrigt
  Var och en tar med egna sängkläder och handdukar.
  Marié fixar inköp av mat.
  Oklart om det finns någon internetförbindelse i stugan då det inte finns information om detta på hemsidan eller i den bekräftelse Marié fått.
  Skicka in eventuella punkter till dagordningen till Palle så snart som möjligt. Förslag på dagordning kommer att skickas ut innan mötet.

  Samma info och formell kallelse kommer att skickas ut via mejl.

  Vänliga hälsningar
  #3650 Palle Carlsson
  Ordförande SLRK
  Dataskyddsombud

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.