Kommande aktiviteter verksamhetsåret 2016-2017

Forum DISTRIKT Västernorrland Kommande aktiviteter verksamhetsåret 2016-2017

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2016-10-04 17:10 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #30156
  Tobias VahlneTobias Vahlne
  Administratör

  [Originally posted by #5072 Mats Å]

  Hej. Jag vill börja med att tacka för fortsatt förtroende som DO ytterligare ett år. Jag ska förvalta detta uppdrag efter bästa förmåga tillsammans med er medlemmar.

  Vid mötet på Hotell Höga Kusten i september var vi nio medlemmar som deltog. När DO-valet var avklarat började vi dra upp planerna för kommande aktiviteter. Första träffen är planerad till den 29-30 oktober. Vi kommer då hålla till och övernatta på logementet på Sättna dragracingbana. Se särskild inbjudan i annan tråd.

  Därefter kommer vi stå som värd för 2017 års födelsedagskalas, den så kallade SLRK-dagen, som vi traditionsenligt firar tillsammans med jämtarna från distrikt JemtLandRover. Detta arrangemang genomförs den 4-5 februari.

  Framåt våren, närmare bestämt 6-7 maj, har vi som plan att genomföra en vårträff på temat "herrgård". Idén är att leta reda på en herrgård där vi kan övernatta, dinera och umgås. Min uppmaning är då att i god tid damma av tweedkostymen/-dräkten, putsa upp de randsydda skorna och vaxa din Barbourjacka (…eller kom som du är).

  För övrigt välkomnas spontana förslag och initiativ på aktiviteter under året. Låt kreativiteten flöde!

  Hälsningar Mats

  _______________________________
  #4654
  Web-Master slrk.se

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.