Landrover Defender 110 TD5 -99 säljes (211000 km) Finns i Uppsala

Forum ALLMÄNT Köp & Sälj Säljes LR, RR och SLRK-relaterat Landrover Defender 110 TD5 -99 säljes (211000 km) Finns i Uppsala

 • Detta ämne har 3 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2019-08-11 14:36 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #43439
  ProfilbildJacob Marinko
  Deltagare

  Hon är min första och heter HANNAH (The Beast) och det tar emot att erbjuda henne till någon annan.
  Med husbygge och ensamstående med två barn under 10 hinner jag inte ta hand om henne så väl som jag borde. Det finns en del att göra, så klart, som med alla trotjänare som rullat en stund.

  Trots allt , spinner hon fortfarande som en katt och startar alltid fast hon stått ut i -18 grader utan motorvärmare. Hennes överväxel fungerar finfint
  när kabeln är hel och inte glappar och sänker motorns varv- och ljudnivå samtidigt som de där extra 15-20 km/h kickar in på E4:an. Det känns som att köra en Cab av det sportigare slaget, för som med andra i liknande ålder blåser vinden in här och där.

  Vi har surfat många mil på grusvägarna i Älvdalen, HANNAH, jag och barnen. Blickat ut öve dalarna och sjöarna vackra sensommarnätter. Upplevt stillheten och lämnat moln av damm efter oss. Inne i skogen utanför ”ordentlig” väg har hon inte varit speciellt mycket och förmodligen har hon aldrig kört ner sig i gyttjan heller. Hon är helt enkelt inte sån, HANNAH.

  Grön och vit är hon med något fler avlagrade skönhetsfläckar kan tänkas än någon som fått sina skönhetsbehandlingar med jämna mellanrum. Hon gnisslar lite i dörrarna och behöver nog ett och annat (gång) järn för att bli glad igen på sikt. Hon är bastant och redig under, och riktigt fin där det behövs. Rent kosmetiskt kanske det finns utrymme för förbättring, för den som är intresserad av sånt. Hon kommer hålla länge till, min kärlek, och även om du tar hand om henne kommer jag längta efter att köra henne igen.

  Hon har nya allround-däck sen ett år tillbaka och vita orginalfälgar kvar till ett par nya och är besiktigad. En röd baklampa behöver bytas och har du tur så är det redan gjort när du hör av dig för att komma och kika på min kära skönhet.

  Rent prismässigt är hennes marknadsvärde drygt 80 000 SEK och du är välkommen att höra av dig för att få mer info, ta en titt och kika igenom all dokumentation som finns sparad kring service och sånt som kan vara viktigt att veta.

  Hör av dig här i tråden om du är seriöst intresserad så hörs vi vidare

  Bilagor:
  #44144
  Profilbildpetdav
  Deltagare

  Hej jag är verkligt intresserad förstår att det är en bra gammal annons men vi ger det ett försök!

  • Det här svaret redigerades för 2 år, 3 månader sedan av .
  #44278

  Hej igen

  Eftersom jag inte hittar dig i medlemsregistret och telefonnummer inte finns i annonsen eller på eniro/hitta ”mejlbombar” jag dig då detta är enda sättat jag kan komma på för att försöka få kontakt. Är bilen såld för länge sedan? Eller råkar den fortfarande finnas kvar? Tacksam för svar.

  Mvh
  Stefan Granström
  SLRK #213
  jobbmobil 08-55383219
  mobil 070-5755779
  hem 0156-20243
  [email protected]

  #48682
  Profilbildchlo
  Deltagare

  Hej,
  Jag är intresserad av din Land Rover. Jag bor i Uppsala.

  Hör gärna av dig till mig.
  Mvh
  Christian
  0704033492

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.