Nyheter inför det nya verksamhetsåret 2018-2019

Forum DISTRIKT Västernorrland Nyheter inför det nya verksamhetsåret 2018-2019

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2018-09-08 10:20 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #41743
  ProfilbildMats Åkerlund
  Deltagare

  Dagen för DO-valet blev väldigt lyckad. Vi började med att ta en fika uppe på Norra Berget och café Gesällen. Det blev en hel del frossande i våfflor. Sedan bar det iväg i karavan nerför berget i riktning mot Ljungan. Det blev en hel del härliga greenlaningsträckor varvat mad promenader längs Ljungans stränder. Lunchen intogs i strålande solsken på kanten av ett grustag med utsikt över Ljungans vindlande dal.

  Strax före kl. 14:00 anlände vi till Allsta fiskecamp. Peter och Lotta Berglund fixade nybryggt kaffe i sin husvagn till de tretton deltagarna. DO-valet hölls med utsikt över det strömmande vattnet. Vackert var det men samtidigt medförde det också visst bakgrundsbrus. DO-valet utföll med att undertecknad fortsätter ytterligare ett år som distriktsombud. Jag tackar för det stora förtroendet! En viktig nyhet är dock att vi i år även valde ett vice distriktsombud i form av Peter Berglund. Det tycker jag är jätteroligt.
  När valet var klart så planerade vi för kommande aktiviteter. Följande aktiviteter har vi satt upp på agendan:
  13-14 oktober blir det en enklare träff i Junsele med boende i stuga eller husvagn på campingen vid Junsele djurpark. Mats Lundblad och Christer Voss kommer lägga ut mer info på forumet inom kort.
  17-18 november blir det knytkalas på julbordstema. Berit Drakenheim får i uppgift att stämma av med vandrarhemmet vid Sandslån om det finns lediga rum.
  2 februari 2019 är det SLRK:s födelsedagskalas. I år är det Jämtland rovers som har stafettpinnen för att arrangera kalaset.
  27-28 april planerar vi för att återupprepa 2018 årets succé med en helgträff på temat Storbritannien, tweed och after noon tea. Berit Drakenheim kommer att undersöker olika alternativ till boende och presentera förslag.

  Jag ser redan nu att det kommer bli ett bra verksamhetsår för distrikt Västernorrland och hoppas på att många tar chansen till att delta i någon av våra trevliga aktiviteter. Välkommen! Har ni frågor så hör gärna av er.

  Hälsningar Mats Åkerlund, # 5072

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.