Presentation av mig, Palle Carlsson #3650, inför val av styrelse på årsmötet

Forum MEDLEM Om klubben i allmänhet Presentation av mig, Palle Carlsson #3650, inför val av styrelse på årsmötet

 • Detta ämne har 1 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2017-07-28 07:54 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #36239
  Palle CarlssonPalle Carlsson
  Moderator

  Hej på er

  Jag är föreslagen som ledamot i styrelsen vid det val sm ska förrättas på årets årsmöte, lördagen den 5 augusti. Vem är då jag och vad vill jag.

  Jag heter som sagt, Palle Carlsson, är 38 år och hemmahörande i Kallinge i Blekinge län. Jag har varit föreningsaktiv sedan yngre tonåren, både som medlem och förtroendevald. Jag har själv startar, eller varit med att starta upp flera föreningar. Till vardags är jag anställd vid en statlig myndighet, jag arbetar sedan cirka ett år tillbaka fackligt på heltid, vilket jag även gjorde mellan 2006-2012 därefter så har jag arbetat cirka 4 år som gruppchef. Jag sitter där som andre vice ordförande i vår nationella styrelse.

  Jag har varit distriktsombud för distrikt Blekinge de senaste åren, innan det så gjorde jag två år i SLRKs styrelse, ett år som ledamot och ett år som sekreterare. Vissa av er kommer säkert att känna igenom mig då jag haft det ärofyllda uppdraget under ett antal år att få leda själva årsmötesförhandlingarna.

  Vad vill jag då åstadkomma med att ställa upp denna gången. Min tanke är att jag ska kunna bidra med den kunskap jag har om föreningsliv och föreningsadministration. Jag hoppas även kunna hjälpa Tobias V med vissa saker gällande den nya hemsidan. Jag kan inte WordPress i någon större omfattning så jag kan kanske inte bidra så mycket med själva utvecklingsarbetet, men jag kan säkerligen bidra med redigering, publicering m.m. Förhoppningsvis så kommer detta göra att hemsidan blir med ”levande” och känns som en naturlig startpunkt för alla våra medlemmar.

  Jag hoppas även kunna bidra med kloka tankar och idéer på hur vi skulle kunna utveckla organisationen framöver så att vi inte går i stå. Vi ska inte förändra för förändringens skull, men vi får inte heller bli en dinosaurie som inte hänger med alls.

  Exakt hur rollerna kommer att fördelas avgörs ju på styrelsen konstituerande möte, så beroende på vilket uppdrag jag får i styrelsen så har jag en del tankar och idéer.

  Har ni frågor eller funderingar så tjoa till.

  Hälsningar

  Vänliga hälsningar
  #3650 Palle Carlsson
  Ordförande SLRK
  Dataskyddsombud

  #36250

  Jag röstar för Dig Palle ! Dina ideér och engagemang !

  /Denis

  Anglofil, försöker meka det mesta själv, byggde min egen "lookalike" tävlingsbil från ram till ratt.
  Har "alltid" kört Brittiska bilar och bor på Österlen.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.