RoverLand efterlyser berättelser

Forum DISTRIKT Blekinge RoverLand efterlyser berättelser

 • Detta ämne har 1 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2016-08-13 05:19 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #31849
  ProfilbildSLRK Forum
  Administratör

  [Originally posted by Mats A]

  Till sommarnumret har reaktionen för närvarande förtvivlat lite material. Bilder och berättelser mejlas lämpligen till [email protected]

  Det kan handla om udda fordon, alldeles vanliga bilar, specialutrustningar eller särskilt kluriga konstruktioner. Det kan handla om hur du lagade något på din Land Rover och/eller Range Rover. Har du upptäckt en särskilt vacker väg eller en greenlaningsträcka med en fin campingplats någonstans i landet? Har du en dråplig historia om ett däckbyte eller montering av takstege?

  Inget är för udda eller banalt för RoverLands läsare. Skriv och berätta. Och är du ingen nobelpristagarkandidat när det gäller språket – strunta i det. Vi hjälps åt med den detaljen. För kom ihåg: utan medlemsbidrag – ingen tidning.

  Vi hörs!

  Redaktionen

  #31850
  ProfilbildSLRK Forum
  Administratör

  [Originally posted by Mats A]

  Nu är det hög tid att dela med dig av sommarens upplevelser med din Land Rover. Roverland nr4 2016 har manusstopp i början av september och så hoppas vi att höstnumret ska hamna i brevlådorna i mitten av oktober.

  Berätta om din resa! Om den var lång eller kort, slät eller backig spelar mindre roll. Berätta var du har varit med din bil. Och visst tog du bilder när du var ute. Välj ut dem som bäst visar din upplevelse.

  Eller berätta om din reparation, ombyggnation eller uppfinning. Hur löste du ett visst problem eller behov? Berätta!

  Senast den 3 september vill Roverland ha din berättelse!

  [email protected]

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.