Sommarträffen 2021??

Forum ALLMÄNT Riksträffar Sommarträffen 2021??

 • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2021-04-21 19:03 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #82366
  Per-Uno BernåPer-Uno Bernå
  Deltagare

  Min fru börjar undra hur det blir med sommarträffen i år 2021. Semesterplanering på hennes jobb där alla vill vara lediga den senare perioden av sommaren och då hon sista åren fått sen semester pga välvilliga kollegor för att kunna åka med på sommarträffen så känner hon att om det inte blir något i år så tar hon tidig semester för att hennes kollegor skall få den semester de helst vill ha.

  3306 PUB

  3306 PUB

  #82473
  Palle CarlssonPalle Carlsson
  Moderator

  Som planen är nu så kommer årsmötet att ske digitalt (OBS det står annorlunda i RoverLand eftersom den redan gått till tryckeriet när vi bestämde oss, förtydligande där kommer i nästa nummer) mer information om exakt datum och tid kommer.

  När det gäller skälva sommarträffen så beror det på om regeringen och Folkhälsomyndigheten ändrar sina restriktioner och riktlinjer. De som ska arrangera träffen har tagit fram ett koncept på en lite enklare sommarträff, som de hinner arrangera med kortare varsel om det skulle bli lättnad i restriktionerna. Om de restriktioner som finns i dag ligger kvar, så kommer det tyvärr inte att bli någon sommarträff detta året heller.

  Anledningen till att det blir på detta sätt är att ett par av de ställena som man tänkte besöka/bo på har uppgett att de inte kan avvakta så länge med att hålla platser till oss.

  Så något definitivt besked om det blir en sommar träff eller inte kan vi tyvärr inte lämna i dag, utan vi tror att regeringen kommer att komma med restriktioner för sommar i kanske maj eller så.

  Jag hoppas att det var något form av svar på din fråga.

  Vänliga hälsningar
  #3650 Palle Carlsson
  Ordförande SLRK
  Dataskyddsombud

  #83117
  Palle CarlssonPalle Carlsson
  Moderator

  Styrelsen fattade den 12 april beslut om att ställa in sommarträffen 2021.

  Vänliga hälsningar
  #3650 Palle Carlsson
  Ordförande SLRK
  Dataskyddsombud

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.