svårhanterat

Forum ALLMÄNT Om SLRKs Forum svårhanterat

 • Detta ämne har 3 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2017-11-22 23:21 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #37498
  Peter KrupeninPeter Krupenin
  Deltagare

  Fortfarande är jag irriterad på att jag hela tiden måste klicka mig ner i hierarkin för att få reda på om något nytt hänt under de rubriker jag är intresserad av.

  Tex jag vill veta nya inlägg och svar under Discovery 3.

  Då måste jag öppna för att se vad som hänt. Likadant under köp o sälj.

  Går det inte att fixa på nåt smart sätt så att man kan se omedelbart på öppningssidan. Om jag kommer ihåg rätt så var det inte så i gamla forumet.

  #37502
  Palle CarlssonPalle Carlsson
  Moderator

  Nja, nästa på det gamla forumet, du kunde som om det hänt något i Discoverydelen redan på ”första” sidan om man säger så. Sedan var du tvungen att klicka på Discovery för att kunna se i vilken del av Discovery det hänt något, inte som här att du på ”första sidan” bara se om det hänt något under Teknikdelen,

  Så man kan säga att det är en nivå mer på detta nya forum. Jag tycker iofs att det är en liten vanesak, men visst, det gör nog att det är lite bökigare att navigera runt, det håller jag med om.

  Vänliga hälsningar
  #3650 Palle Carlsson
  Ordförande SLRK
  Dataskyddsombud

  #37602
  MartinMartin
  Deltagare

  Svårhanterat var ordet, sa Bill… svårhanterat sa Bull.

  1.Vad skall man göra för att få till e-post avisering? Jag har klickat i rutan ”Allow email notifications of new messages” och fyllt i min e-post i profilen. Försökte ladda upp skärmdumpar för att illustrera men det går ju inte.

  2. Prenumerationer. I min profil framgår det att jag prenumererar på tex Discovery 3 under överskriften ”Forumprenumerationer”. Under överskriften ”Bevakade ämnen” står det ”Du prenumererar inte för närvarande inte på några ämnen”. Hur skall jag tolka det?

  3.Det är blandat engelska och svenska lite varstans.

  4. I en del kategorier avmarkeras inläggen som lästa men inte i alla kategorier.

  5. Jag går in på forumet några gånger på helgen. I övrigt har jag inte tid, där hade Tapatalk gjort sitt (hoppas att det löser sig)… Men, nu upptäckte jag att jag hade ett meddelande men det har inte kommit något mejl kring det. Hopplöst… 🙁

   

  -----------------------------------------------
  88" S2A HT diesel -62
  DS, 180-MHEV, -21

  #37938
  Tobias VahlneTobias Vahlne
  Administratör

  Punkterna som Martin rapporterade om uteblivna mail skall vi undersöka. Och även ändra engelska till svenska. Det är i bland enkelt och i bland lite knepigare.

   

  /Tobias

  _______________________________
  #4654
  Web-Master slrk.se

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.