Värdering Defender Td5

 • Detta ämne har 2 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2022-02-19 17:42 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #97336

  Funderar med en väldig mängd vemod att sälja min Td5:a från år 2000. Anledn8ngen är att jag idag helt använder den som jaktbil och att färdas 100mil för en veckas jakt börjar bli lite jobbigt är ist ute efteren nyare disco ev en 4:a för att kunna få komforten på äldre år och samtidigt fungera mer som en familjebil för oss 7 i familjen.

  Så, min fråga är vad man kan tänkas begära för en Td5:a SW från år 2000. Gått 21k och väldigt bra skick på motor + låda. De flesta slitdelar är bytta. Nu senast renoverat fram-/bakvagn med diff, drivaxel och alla lager, skivor och ok. Nya kardanaxlar osv. Ni förstår, det som behövt bytas har bytts och den är helservad med oljor/filter varje år.

  Vad kan man begära om man inte ska titta på de hutlösa priserna från bilhandlare och vad de köper in och rekondar?

  Mvh Andreas Lernstad

  Defender Td5 110 Csw 2000

  #98358

  på nätet ser man Defenders till salu för kring 200´, just modellerna utan allt för mycket elektroniska finesser kan tilltala en del och med frisk bakstam och fint skick för övrigt med de renoveringar du beskriver kan säljas för betydligt mer…finns säkert medlemmar med tips från egna försäljningar ?

  Lycka till !

  #98378
  ProfilbildRay.S.
  Deltagare

  Det är ganska enkelt, egentligen…… Man beskriver bilen ärligt och korrekt i annonsen. Priset sätts enl. vad man tror att en presumtiv köpare kan tänka sig betala. Om ingen visar intresse inom 2 veckor, har man lagt sig för högt, vilket betyder att man får sänka något. Jag har i en annan tråd skrivit att det existerar ett önskevärde samt ett realvärde, och att sanningen ligger ungefär mitt imellan.

  mvh. Ray. S. nr. 86.

  Sörmlandskusten
  S III 88" -73 B18. GAA 153

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.