Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Blekinge/Skåne/Halland/Kronoberg/Kalmar-Öland/Södra Vätternbyggden: Mysträff på Hätteboda vildmarkscamp, Valborg 2020

30 april, 2020 @ 14:00 - 3 maj, 2020 @ 12:00 CEST

Valborgshelgen 2020 kommer vi att fira på Hätteboda vildmarkscamping utanför Urshult i Kronobergs län.

Var och en bokar sitt eget boende hos campingen, www.vildmarkscamping.se Jag har stämt av med dem så uppge att ni tillhör Svensk Land Rover Klubb så kommer de att samla oss på ett område på campingen som heter Chanel Islands, ett område som vi kommer ha för oss själva om vi blir tillräckligt många, med egen grillplats m.m.

Plasterna kostar, enligt deras prislista 240 kr/natt. Det finns ingen el eller rinnande vatten på campingen. Dock finns torrdass, duschsäckar m.m.

Min tanke är att vi kommer dit på eftermiddagen på Valborgsmässoafton, torsdagen den 30 april, grillar, äter och har trevligt tillsammans. Sedan får man göra som man vill, antingen om man vill åka hem på fredagen 1 maj, eller om man vill stanna ytterligare någon dag.

Jag har inget alls planerat för tex fredagen och lördagen, men bilkyrkogorden på Kyrkö mosse ligger inte så långt därifrån, det finns någon älgpark som inte heller är så långt borta, eller så letar vi upp något tillsammans och hittar på.

Vi kommer med största sannolikhet att vara kvar till söndagen den 3 maj.

Läs gärna igenom deras folder som finns på hemsidan, där står lite förhållningsregler m.m. Det jag fick till mig var att det ska vara tyst kl 22.00, men så är det ju på alla campingar, och de öppnar rent formellt först den 1:e maj.

Anmälan sker i tråden i Blekinge-forumet: [url]https://slrk.se/topic/mystraff-pa-hatteboda-vildmarkscamp-valborg-2020/[/url]

Detta så att jag har lite koll på hur många vi blir.

Detaljer

Start:
30 april, 2020 @ 14:00 CEST
Slutar:
3 maj, 2020 @ 12:00 CEST
Evenemang Kategorier:
, , , , ,
Webbplats:
https://slrk.se/topic/mystraff-pa-hatteboda-vildmarkscamp-valborg-2020

Arrangör

Plats