Stockholm

Träffar

Distrikt Stockholm träffas sista lördagen varje månad och platserna varierar från Brostugans kaffe och däcksparkande där även det traditionsenliga DO-valet hålls till sköna turer runtom i länet och grannlänen.

Distriktet försöker också hålla minst ett terrängkörningstillfälle under året och spontana träffar bland medlemmarna görs förutom träffar tillsammans med andra angränsande distrikt.

Välkommen att titta in på Distrikt Stockholms forumdel, där finns löpande information om Distrikt Stockholm https://slrk.se/forum/distriktsforum/stockholm-gotland/

Terrängkörning

I distriktet finns Botkyrka Motorklubb Offroad som har terrängkörning på deras anläggning var tredje lördag varje månad med något uppehåll under sommaren. De ligger i Tullinge och banan är av den stenigare häraden men även ”flackare” delar av spår med massor av tekniska utmaningar.

I granndistrikten finns även Gröndal (Eskilstuna) och Distrikt UpplandRovers med Lunda öster om Uppsala och Rörken för att nämna några. För körningar på Lunda finns mer information i Forumet och under UpplandRovers.

Verkstäder

I Stockholm finns det en hel hoper med verkstäder, auktoriserade som oberoende.

Auktoriserade verkstäder är bland andra British Motor Group Stockholm Söder och Norr, PIK AB och Autoropa Stockholm Verkstad i Lidingö.

Bland oberoende verkstäder finns Maskinservice i Roslagen (OKQ8 Åkersberga), Hamilton och CAAR Service i Vällingby.

Åker man strax utanför Stockholm finns Ground Zero 4WD i Altuna, ca 20 min norr om Enköping.

Reservdelar hittar man hos Landyman i Täby.

Distriktsombud

Distriktsombud: #5791 Niclas Andersson
Vice Distriktsombud: #5401 Rolf Svanström