Hjälp

Som medlem i SLRK har du automatiskt tillgång till våra digitala tjänster på internet. I samband med att du har betalat in årsavgiften och blivit godkänd som medlem så har du fått ett epost-meddelande med, bland annat, ditt medlemsnummer. Då har också ditt användarkonto på www.slrk.se blivit aktiverat men kräver fortfarande att du sätter ett lösenord innan det kan börja användas.

Sätta/Byta Lösenord

 1. Gå till www.slrk.se och klicka på Logga In under menyn Medlem.
 2. Klicka på “Glömt Lösenord?
 3. Fyll i ditt medlemsnummer eller e-postadressen du angav när du registrerade ditt medlemsskap så kommer ett mail med instruktioner om hur du byter lösenordet. Följ instruktionerna. Du kan ange ett eget lösenord istället för det som är förifyllt.
 4. Nu kan du gå till Logga In på nytt och använda ditt användarnamn och nyskapade lösenord för att logga in.
 5. Är du korrekt inloggad står det nu Logga ut istället för Logga In.

Tips – Kommer det inget mail? Kolla om det hamnar i korgen för Spam.

Om du redan är inloggad kan du också byta lösenord under din Användarprofil, se Din Profil nedan.

När du är inloggad så kan du;
 1. Se olika alternativ under menyn Medlem, tex Medlemsregister och
 2. Klicka på Huvudmenyn Forum och komma till vårt forum. (Finns även på www.slrk.se/forum)

 

SLRKs Medlemsregister

I medlemsregistret håller du som medlem din information uppdaterad, dels för att du skall få vår tiding samt epost-utskick. Denna information ligger också till grund för den årliga matrikel som vi skickar till våra medlemmar.

 1. Logga in på www.slrk.se
 2. Klicka på MEDLEMSREGISTER under menyn Medlem
 3. Klicka på nya länken ”Till medlemsregister”
 4. Du kommer nu till din post i medlemsregistret.
 5. Klicka på knappen Redigera nere i högra hörnet.
 6. Ändra den info som behöver ändras och klicka på knappen Spara uppe i högra hörnet.
 7. Viss information kommer nu att uppdateras till din profil på www.slrk.se så du behöver inte ändra på fler ställen.

SLRKs Forum

Som medlem eller extern besökare är du välkommen att använda vårt forum. Externa besökare måste först registrera sig genom att klicka på ”Bli Forummedlem” under forum menyn. Du når forumet genom att klicka på Forum i menyn och som du ser så är forumet uppdelat i olika sektioner. När du klickat dig fram till lämplig sektion så har du möjlighet att skapa ett nytt inlägg eller svara på ett befintligt inlägg. Funktionen för detta finns i botten på forum-sidan.

Din Profil

Till ditt användarkonto så hör en profil där du kan uppdatera med mer information om dig själv. Detta är användbart om du tex är aktiv på vårt forum. För att ändra din profil så går du till Forumet och där klickar du på den gröna knappen ”Din Profil” som ligger ute till höger. Klicka på Redigera i botten på menyn till vänster för att ändra detaljer. Spara ändringarna genom att klicka på knappen ”Uppdatera detaljer” nere i högra hörnet.

Bra saker att uppdatera;

Smeknamn / Visningsnamn – Som medlem är ditt medlemsnummer initialt ditt visningsnamn, dvs det namn som syns på inlägg i forumet. Ändra Smeknamnet, klicka på ”Uppdatera detaljer” och välj sedan det nya smeknamnet som Visningsnamn och sedan ”Uppdatera detaljer” en sista gång.

Signature – Signaturen placeras i botten på alla inlägg du skapar i forumet. Här skriver du något om den/de bilmodeller du har så ser andra deltagare vet vad för typ av fordon som ditt inlägg avser (om du inte har preciserat det i inlägget).