Distrikt Inre Mälardalen

Historia

Distrikt Inre Mälardalen bildades efter årsmötet i Valbo 1994 och första DO var Kjell Lindqvist #343. Men SLRK’s andra årsmöte hölls i Arboga redan 1987.

Distriktet

Området som tillhör distriktet är Västmanlands och Örebro Län.

Platser i distriktet som rekommenderas

Det finns många sevärdheter i distriktet. Bland annat kan man studera utsikten i Örebros vattentorn ”Svampen” eller på Rusakulan utanför Nora. Mysiga stadsvandringar kan göras i Wadköping och Arboga. Hosta Nostalgiby utanför Arboga är också ett alternativ.  I Mälardalen finns det väldigt många slott värda ett besök och även en mängd industriminnen som Engelsbergs Bruk med Oljeön eller Ekomuseum Bergslagen med ett stort antal utflyktsmål.

Träffar

Normalt träffas vi på Café Saga i Arboga den första söndagen varje månad. Se forumet för närmare info om när vi fikar vi, sparkar däck och planerar olika aktiviteter i distriktet.

Verkstäder och annat Land Rover-relaterat

Det är dåligt med auktoriserade verkstäder och Land Rover återförsäljare i området. Däremot kan Vikinghandel, utanför Kungsör, göra service, reparationer och ta hem delar. Löpande information hittar du här: SLRK Inre Mälardalens Forum

Distriktsombud är:

Sven-Anders Dahlström #194