Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Distrikt Stockholm: Rundtur runt (halva) Mälaren

26 september, 2020 @ 09:00 - 17:00 CEST

UPPDATERING:

September månadsträff i distrikt Stockholm har vi tänkt att ta en runda runt Mälaren (eller halva) med start från Stäket.
Vi kommer att börja med att träffas på McDonalds i Stäket klockan 0900 och avfärd 0915. Adress längre ner.
Det blir närmare 25mil på blandade underlag, dock mestadels på asfalt men trånga och kurviga grusvägar utlovas med något inslag av bokallé.

Lunchtillfället kommer att bli lite annorlunda, vi kommer att ha ett längre stopp på Aspö och Sund Örtagård där vi tyvärr inte kan ha med oss eget för att grilla. Men de har försäljning av fika, hemlagat fikabröd, toasts. En mustig kycklingsoppa för 100kr inkl bröd och dryck samt att det finns vildsvinsburgare för 150kr inkl dryck (dock enbart 20st kvar meddelar dem). Ingen bokning av dessa burgare utan mer en fråga hur många de ska förbereda så att inget går till spillo.

De har även norska våfflor och toasts till försäljning och de ser gärna att vi kan berätta hur många vi blir. Så ni som har tänkt att komma får mer än gärna meddela mig innan torsdag. Övrigt har de försäljning av honung, must och en himla massa annat gott. De har plats för sittande, både inomhus i växthus och utomhus under öppna tält med tak, så det finns alla möjligheter att kunna hålla avstånd även där.

Det kommer att bli några kortare bensträckare utmed rutten som kommer att ta oss från Stäket, via Bålsta, Grillby, Hacksta, Veckholm upp till Enköping för att sedan vända ner mot Aspö och Sund Örtagård för lunch och sedan vidare genom Strängnäs, Stallarholmen, Mariefred till Taxinge Slott och slutdestinationen Sturehofs Slott och caféet.

Det blir som sagt närmare 25 mil så se till att tanka bilen innan avfärd, även om det kommer att finnas tankställen utmed vägen, och ha gärna med fika eller något som kan tas under något stopp utefter rutten.

Kom ihåg att meddela om ni kommer och hur många ni blir. Antingen direkt till mig eller via forumet innan torsdagen. Gäller mer för att Sund ska veta hur många det blir.

Självklart är det fritt att komma med ändå om ni kommer på i sista minuten på lördagsmorgonen att det vore skönt med en längre roadtrip och greenlaningstur.

Medlemmar i andra distrikt är självklart också välkomna.

Väl mött på lördag!
McDonalds Stäket, trafikplats Stäket, Skarprättarvägen 40, 176 77 Järfälla

Detaljer

Datum:
26 september, 2020
Tid:
09:00 - 17:00 CEST

Arrangör