Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Födelsedagskalas i Småland

4 februari, 2017 @ 13:00 - 17:00 CET

Jag har bokat för oss att fira SLRK-dagen den 4/2-2017 på Ålshults Café vid sjön Åsnen i närheten av Ryd i Kronoberg.

Min tanke är att om vi i Småland-Öland-Rovers ses och har trevligt med tårta och annat så får vi liv i vår sektion av SLRK.

Vi kan åka en runda om de som kommer känner för det, vi har många fina små grus- och asfaltvägar runt Åsnen och kanske kan jag få till ett tillstånd av nån markägare att få köra på nån skogsväg också ifall ni vill det. Det viktiga är att så många som möjligt kommer och ses och dryftar idéer om vad vi kan hitta på i vår del av världen 2017!

Det finns en idé om att deltaga i en motormässa i Jönköping i påsk som vi kan tala om och jag har funderingar på om vi inte i likhet med de franska bilklubbarna som har FFFF (fest för franska fordon) kunde göra nåt ihop med dom andra Brittbilsklubbarna, bara i vår familj finns medlemskap i Svenska Jaguarklubben och Swedich New Mini Club som borde kunna göras något av tycker jag och inte långt från oss bor en herre som importerat, sålt och servat Morgan i många år…

Jag har bjudit in SLRK-Blekinge till Ålshult den 4:e ifall de vill slå sig ihop med oss i Småland-Öland-Rovers och jag såg nu att någon annan här i Småland arrangerar ett födelsedagskalas uppe i Jönköpingstrakten, så det kanske blir ett väldans firande runt om i vårt stora vildmarksområde den 4:e!

Kanske vill någon i Kalmartrakten också arrangera en träff!? På Öland kanske!? Varför inte på Liljas Bil i Nybro..?

Så välkomna till Ålshults Café den 4:e! Ska vi säga kl.13 så behöver man inte gå upp så tidigt ifall man har en bit att köra?

Anmäl er till mig Gunnar E genom att skicka en epost så jag vet hur mycket tårta jag skall inhandla.

Vänliga hälsningar

/Gunnar Engblom, DO för Smålan-Öland-Rovers

Detaljer

Datum:
4 februari, 2017
Tid:
13:00 - 17:00 CET