Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SLRK-Dagen 2022 Blekinge, Kalmar-Öland & SmåLandRovers

5 februari, 2022 @ 10:00 - 17:00 CET

Tårta, ”vilda djur” och grillad korv, vad mer man kan önska sig av en lördag. Det har blivit dags för årets SLRK-Dag, klubbens födelsedag. Så som blivit lite tradition så firar distrikten Blekinge, Kalmar-Öland och SmåLandRovers tillsammans den 5 februari.

I år träffas vi på parkeringen utanför Kosta Outlet kl 10.00, info om adress nedan, där klubben bjuder på tårta och kaffe/dryck, det kan kanske även finnas möjlighet till ett besök i någon av outletbutikerna, efter det så tar vi oss till den närbelägna Kosta Safaripark där vi från våra egna bilar får chansen att se både Dov- och kronhjort, Visenter och Vildsvin samt Älg och Muffolnfår, inträdet bjuder vi på. När vi känner oss klara i den Småländska urskogen så åker vi vidare för att ta oss till en plats där vi kan avnjuta, kanske årets första grillade korv även dessa bjuder vi självklart på.

För att minimera mängden skräp och engångsartiklar så ta med egen mugg/kopp/glas för drickan i samband med korvgrillningen.

Det kommer även att finnas en begränsad klubbshop på plats under dagen med lite kepsar, t-shirts m.m.

Anmälan med namn, medlemsnummer, distrikt, antal personer samt eventuella allergier, senast söndagen den 30/1 till blekinge@slrk.se

Så ta med familjen och upplev en fin dag i vackra Småland med stora, för att inte säga nästa garanterad, chans att få se vilda djur, fika och grillad korv.

Datum: Lördagen den 5/2 2022 kl 10.00

Adress till Kosta Outlet: Parkeringsplatsen mitt emot Herrgårdsvägen 1, Kosta

Detaljer

Datum:
5 februari, 2022
Tid:
10:00 - 17:00 CET
Evenemang Kategorier:
, , ,
Evenemang Taggar:
, , ,

Arrangörer

Plats