Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

SLRK Sommarträff 2024

1 augusti @ 08:00 - 4 augusti @ 17:00 CEST

300kr

Årets sommarträff kommer att hållas i Kronobergs djupa skogar bland Snapphanar och mörka sjöar. Vi bor på Fridafors Fritidscenter som ligger precis på gränsen mellan Blekinge och Kronoberg, när det begav sig så var det riksgräns mellan Sverige och Danmark. Träffen kommer att vara av det lite enklare slaget när det gäller boende med mera. Det som gäller är att vi har en stor gräsplan utan el där vi bor. Det finns även ett antal stugor och ställplatser som man kan hyra direkt av Fridafors IF som sköter anläggningen, men info om detta nedan. Det finns tillgång till duschar och toaletter, det finns en samlingslokal på området som vi kommer att hålla årsmötet i, det finns en uteplats under tak där vi kan vara om det blir lite sämre väder. Idrottsföreningen kommer att bedriva lite försäljning av fika under dagarna och även mat så som hamburgare, korv och kanske något annat under kvällen.

Vi kommer att köra en greenlaning både fredagen och lördagen samt en enklare off-road på lördagen, för off-roaden tillkommer en avgift på ca 100-200 kr/bil som betalas på plats. Anmälan till Off-roaden görs i samband med att ni checkar in på träffen, senast kl 16:00 på fredagen den 2 augusti. Servering av mat kommer att finnas från ca 17:00 till 20:00, grillar för egen grillning kommer att finnas tillgängliga från ca kl 18:00.

Informationen kan fyllas på löpande.

SLRK’s Årsmöte 2024
För SLRKs medlemmar kommer årsmöte hållas kl 15:00 på lördagen den 3:e augusti.

Boende
Har du taktält eller klarar dig utan el är det bara att dyka upp och säkra en bra plats. Vill du boka en enklare stuga eller ställplats med el kontaktar Göran Lund på Fridafors IF på telefon: 070-5583367 eller mejl: lundharna@telia.com

Beställ en Sommarträffs-tröja
Om du vill kan du även köpa en Sommarträffströja, det är en olivgrön T-shirt med träffmärket på. Den finns i storlekarna S-3XL, kostnad 150 kr/st. Ange antal och storlekar i anmälan.

Anmälan / Registration
Anmälan för SLRK-medlemmar sker i medlemsregistret, om ni har problem med det mejla till ordforande@slrk.se. Anmälan för utländska besökare sker genom att ni köper en biljett till träffen samt eventuella tröjor i webshopen och betalar med kort.

När du betalar så betala in träffavgiften, 300kr, samt eventuell kostnad för de T-shirtar du beställt på Swish till 123 601 00 86, ange Sommarträff och ditt medlemsnummer.

Detaljer

Start:
1 augusti @ 08:00 CEST
Slutar:
4 augusti @ 17:00 CEST
Kostnad:
300kr
Evenemang Kategori:

Arrangör

SLRK